WELKOM BIJ VEERKRACHTIG

Mijn dochter die zelf ook veel aan de behandelingen heeft gehad heeft de naam bedacht. Ze geeft aan dat de aanrakingen voelen als een veertje met een krachtige uitwerking. Ik vond de naam meteen mooi omdat die ook aansluit bij mij als persoon, ik heb in een moeilijke periode van mijn leven veerkracht getoond. Door anders in het leven te gaan staan.

Ik ben Jeannet

Ik ben Jeannet Bouman-van Die, getrouwd, moeder en oma. Door mijn burn-out jaren geleden, die behoorlijk heftig was, ben ik op zoek gegaan naar een andere leefstijl. Ik moest anders in het leven gaan staan om niet weer in deze situatie te komen. En wilde liever geen medicijnen gebruiken. Ik had allerlei lichamelijke klachten, die naar later bleek, daar mee te maken hadden.


In eerste instantie heb ik een hele lieve, goede coach gevonden die mij op een
ander spoor heeft gezet. Per toeval kwam ik in aanraking met Access Bars en Reiki. Ik heb deze behandelingen als heel prettig en rustgevend ervaren. De Access Bars heeft veel rust in mijn hoofd gebracht en als aanvulling de Reiki voor mijn hele lichaam. Nu ben ik veel meer ontspannen en ga blijer en rustiger door het leven. Ook zijn mijn darm- en rugproblemen helemaal verdwenen. Omdat ik zelf zoveel baat van de behandelingen heb gehad, ben ik me er meer in gaan verdiepen en heb ik diverse cursussen in Access Bars en Reiki gevolgd. Daardoor kan ik nu ook anderen helpen en een behandeling geven.


Ik gun iedereen rust, ruimte en ontspanning.

Portret-Jeannet-670x1024